Vakantie accommodatie, Toscane

vakantie toscane
Deze appartementen op 500 meter van het strand en 300 meter van een gezellig klein haventje zijn vrij in het hoogseizoen!

De appartementen liggen in de streek Maremma tussen Grosseto en Livorno op 8 kilometer van het middeleeuwse centrum van Scarlino. Het plaatsje heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1000. Het ligt op de top van een heuvel en biedt prachtig uitzicht op de omgeving.

Het dichts bijzijnde strand ligt op 500 meter maar ook de andere mooie stranden van deze streek zoals Cala Violina en Cala Martina, Castiglione della Pescaia en Punta Ala. Ook ligt op 300 meter van de residence een nieuw haventje met enkele restaurants en winkels.

De appartementen liggen op de begane grond en bestaan uit een woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en een gemeubileerd en overdekt terras dat direct grenst aan de gemeenschappelijke tuin. In totaal zijn er 27 appartementen die verspreid liggen over 7 gebouwen. De vrolijke gele, oranje en rode kleuren geven de residence een zonnige en sfeervolle uitstraling.

Het zwembad is open van begin mei tot half oktober (afhankelijk van het weer).

Appartementen bekijken »

Toscane: appartementen op 500m van zee vrij in hoogseizoen

Post navigation