Vakantie accommodatie, Bed & Breakfast, Piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
b&b piemonte
Prijzen & boeken » 

Sfeervolle Bed & Breakfast met kamers en appartementen en met een zwembad gelegen tussen de wijngaarden in de heuvels van Piemonte in Noord-Italie.

    • Plaats: Diano d’Alba (Noord-Italie)
    • Type: Bed & Breakfast
    • Voorzieningen (o.a.): zwembad, ontbijt
    • Ligging: in de heuvels
    • Bijzonder: gemoedelijke B&B tussen de wijngaarden

Deze romantische B&B met zwembad ligt in het plaatsje Diano d’Alba tussen de wijngaarden in de heuvels van Piemonte. De B&B heeft naast 4 kamers ook 2 appartementen.

Eén van de mooiste wandelpaden van Le Langhe loopt vlakbij deze B&B door de wijngaarden naar het middeleeuwse kasteel van Grinzane Cavour dat drie kilometer verderop ligt.

Piemonte is een paradijs voor fijn- en wijnproevers. De Slow Food beweging is niet voor niets hier ontstaan. Piemonte wordt beschouwd als de topregio van Italie op gebied van gastronomie en wijnen zoals Barolo en Nebbiolo.

Voor deze landelijke B&B valt het hoogseizoen dan ook niet in de zomer maar in het najaar als het truffelseizoen aanbreekt en de druivenoogsten en wijnfeesten plaatsvinden. Overigens ligt op een kilometer van de B&B een belangrijke producent van de Barolo wijnen.

De B&B biedt sfeervolle kamers en goed ingerichte appartementen met het comfort van een hotel maar de charme van een romantisch plattelandsverblijf.

Piemonte: sfeervolle Bed & Breakfast met zwembad

Post navigation