De beste Bed & Breakfast ter wereld ligt in Toscane

Bezoekers van de reissite Tripadvisor hebben B&B Casa Portagioia in Toscane dit jaar beoordeeld als de beste Bed & Breakfast ter wereld.

Een vakantie op een Bed & Breakfast is steeds populairder. De sfeer is informeler en persoonlijker dan in een hotel en dat is precies wat bezoekers zo waarderen bij B&B Casa Portagioia. Gasten voelen zich bij deze B&B alsof ze bij familie zijn en willen graag nog eens terugkomen.

De Bed & Breakfast heeft op Tripadvisor meer dan 585 beoordelingen, waarvan 583 ‘excellent’. Casa Portagioia heeft 5 kamers en 2 appartementen, elk met een luxe badkamer. Vier van de vijf kamers en beide appartementen zijn voorzien van airconditioning. De Bed & Breakfast heeft een verwarmd zwembad en een terras waar het ontbijt wordt geserveerd.

De B&B ligt in Castiglion Fiorentino, even ten zuiden van Arezzo. In de omgeving is van alles te doen zoals wijnproeverijen, kaasproeverijen, een bezoek aan de mooie stad Arezzo of aan de talrijke sfeervolle middeleeuwse plaatjes in de buurt zoals Cortona, Montepulciano, Siena of de Umbrische stad Assisi.

B&B bekijken »