Appartement met uitzicht op het Comomeer

Deze appartementen met 3 slaapkamers en prachtig uitzicht op het Comomeer liggen op 10 minuten lopen van het centrum van het leuke dorpje Argegno.

Argegno is een klein plaatsje aan de oever van het Comomeer. Het werd nieuw leven ingeblazen door het toerisme en de (vooral Engelse) expats die er de laatste jaren zijn gaan wonen. Hierdoor biedt het plaatsje naast karakteristieke straatjes en pleintjes ook vele café’s, bars en restaurants.

Argegno ontstond al in de Romeinse tijd en ontleent zijn naam aan de Romeinse consul die hier de baas was, Publio Cesio Archigene. In de Middeleeuwen werd het dorp versterkt en werd de brug gebouwd waar je nu nog overheen loopt als je de (soms wilde) bergrivier de Telo oversteekt die door het plaatsje loopt. Argegno is nu een leuk sfeervol dorpje met gekleurde huizen, restaurants, winkels, een strand en een kabelbaan naar een bergdorpje 850 meter hoger.

In 10 minuten loop je vanuit het centrum terug naar je appartement. Hou er wel rekening mee dat je naar het centrum toe bergaf loopt maar weer terug bergop. Met de auto kan natuurlijk ook. Dan ben je er in 5 minuten.

De appartementen liggen in een niet te groot nieuw complex met in totaal 19 appartementen die zijn verdeeld over 4 gebouwen. Omdat het complex iets hoger ligt op een kleine heuvel hebben alle appartementen vanaf hun prive-terras mooi uitzicht op het Comomeer!

Er is een groot zwembad met zonneterras. Ook hier heb je vanuit je ligstoel of vanuit het water uitzicht op het Comomeer.

Deze appartementen zijn niet alleen per week te huur maar ook voor een paar nachten (ook in het hoogseizoen!) en in de appartementen met 3 slaapkamers kun je met zijn achten vakantie vieren.

Appartementen bekijken »