Kindvriendelijke agriturismo met zwembad aan het Gardameer

Deze sfeervolle en kindvriendelijke agriturismo is ideaal als je wel aan het Gardameer op vakantie wilt maar niet in de drukte direct aan het meer wilt zitten.

Als je vanaf het Gardameer ter hoogte van Moniga een paar kilometer de heuvels inrijdt kom je in het kleine plaatsje Soiano del Lago. Hier ligt wat verscholen in een straatje midden in het dorp een prachtige agriturismo! Omdat je iets hoger zit heb je prachtig uitzicht op het Gardameer maar zit je toch in een rustige omgeving, weg van de drukte in de vakantieplaatsjes aan de oever.

De agriturismo heeft een karakteristieke sfeer en biedt eigenlijk alles voor een fijne vakantie met het hele gezin: 2 zwembaden, een kinderbad, speeltoestellen, een bar en een restaurant (let op: het restaurant is momenteel gesloten in verband met een verbouwing, vraag voor de zekerheid even na of het restaurant alweer open is als je dat belangrijk vindt). Het is ruim opgezet met een grote gemeenschappelijke tuin waar de kinderen tussen de olijfbomen kunnen spelen en andere kinderen kunnen ontmoeten.

De agriturismo heeft appartementen met 1 of 2 slaapkamers en studio’s. De meeste appartementen hebben een eigen terras en die op de begane grond ook een stukje tuin. Alle appartementen zijn voorzien van wifi en airconditioning wat toch wel erg fijn is de hete zomermaanden.

Verlang je na een dag rust op deze vakantieboerderij toch naar wat leven in de brouwerij, dan rij je in 5 minuten weer heuvelafwaarts naar de oever van het meer en de plaatsjes Moniga en Manerba en in iets meer dan 10 minuten naar Desenzano of Saló. In al deze plaatsjes vind je vele restaurants, bars en winkeltjes en in het hoogseizoen is er altijd wel ergens een avondmarkt of live muziek.

Agriturismo bekijken »