Tramjazz Rome: sfeervol diner met live jazz in een oude tram

Een paar dagen Rome en op zoek naar een onvergetelijk avondje uit? Tramjazz biedt een romantisch diner bij kaarslicht met live jazz en een tour langs de mooiste plekjes van Rome by night in een historische tram uit 1947.

Tramjazz is een rijdend restaurant en jazz hall in een. Alle ingredienten zijn even onvergetelijk: de Eeuwige Stad Rome, de Italiaanse kwaliteitskeuken en gerenomeerde jaz-muzikanten zoals Bill Smith, Paolo Ravaglia, Gabriele Coen, Maurizio Giammarco, Daniele Tittarelli, Marcello Rosa,Giambattista Gioia, Raffaela Siniscalchi, Marco Acquarelli, Lutte Berg, Max Amatruda, Marco Loddo, Andrea Avena, Elio Tatti, Fabio Sasso en Giampaolo Ascolese.

De tram vertrekt vanaf Piazza di Porta Maggiore om 21:00 uur. De tram, een Stanga uit 1947, komt al gedekt en sfeervol verlicht met kaarsen aan, de band speelt zijn eerste stuk en de gasten beginnen alvast met een Spumante uit Lazio. De tram rijdt onder meer langs San Lorenzo, viale Regina Margherita, Valle Giulia, Sante Croce in Gerusalemme, San Giovanni fino en het Forum Romano en stopt voor het Colosseum waar het diner wordt geserveerd.

Om middernacht zet de tram de gasten weer af op het vertekpunt op het Piazza di Porta Maggiore. Tramjazz staat garant voor een onvergetelijke avond in de mooiste stad van Italie!

Reserveren is verplicht.

Meer info: www.tramjazz.com/