Stijlvolle Bed & Breakfast in het hart van Palermo

Prijzen & boeken » 

Bed & Breakfast aan de voet van het Palazzo Conte Federico, in het hart van het historisch centrum van Palermo op 100 meter van de dagelijkse markt Ballarò, de oudste markt van de stad met een Arabische oorsprong.

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#30ae31″]

  • Plaats: Palermo
  • Type: Bed & Breakfast
  • Voorzieningen (o.a.): tuin, wifi, airco
  • Ligging: in het historisch centrum
  • Bijzonder: in historisch gebouw op 100 meter van de markt Ballaro’

  [/su_list]

  Deze Bed & Breakfast de charme ligt in een historisch pand waarvan de volledige restauratie in juli 2011 is voltooid. Bij de restauratie zijn originele architectonische elementen aan het licht gekomen die het huis een heel bijzondere sfeer geven.

  Op de oude binnenplaats van het huis ligt een mooie tuin waar u bij mooi weer kunt ontbijten in de schaduw van de citrusbomen en op het dak van het pand ligt een sfeervol zonneterras.

  Het ontbijt bestaat uit Siciliaanse specialiteiten en Italiaanse ontbijtproducten.

  De kamers zijn ruim en elegant ingericht en voorzien van onder meer tv, airconditioning, verwarming, een en-suite badkamer, haardroger en draadloos internet.

  Daarnaast staat gasten de sfeervolle ruime woonkamer met open haard ter beschikking. Op verzoek stelt de eigenaar ook de moderne keuken van het huis ter beschikking.

  De Bed & breakfast ligt op 100 meter van de Arabische markt Ballarò en 200 meter van de kathedraal en andere belangrijke bezienswaardigheden van Palermo.