Kindvriendelijke agriturismo op 10 minuten rijden van de Adriatische Zee

Op deze sfeervolle en kindvriendelijke agriturismo met zwembad, kinderbad, speeltuin en restaurant zit je wel aan de Adriatische Kust maar toch rustig en weg van de vakantiedrukte dichter bij zee.

Deze agriturismo ligt op 10 minuten rijden van het strand van Cesenatico en dat is voldoende om wel op vakantie te gaan in een geliefd en populair vakantiegebied maar geen last te hebben van de grote drukte direct aan de kust.

Voor kinderen is het hier heerlijk. Er is een zwembad met een apart kinderbad, een speeltuin en er zijn paarden om te bekijken en te aaien (en eventueel een ritje te maken). In het hoogseizoen is het hier dan ook niet moeilijk om vriendjes te maken. Voor grotere kinderen is er ook beachvolley.

De agriturismo heeft een eigen restaurant waar je streekspecialiteiten en andere Italiaanse gerechten kunt proeven zoals huisgemaakte pasta, piadine en gegrild vlees maar ook vis en vegetarisch. Voor kinderen is er een speciaal menu en zijn er speeltoestellen. ‘s Ochtends kun je er ook ontbijten of een kopje koffie of cappuccino drinken. Wil je ook eens ergens anders eten, dan rij je in 10 minuten naar het dorp of naar de kust met talloze restaurants, bars, cafés en winkels.

Ook rij je met de auto in 10 minuten naar het strand maar de agriturismo heeft ook fietsen te leen. De zandstranden en niet te hoge golven zijn ideaal met kinderen.

In 25 minuten rij je naar de grotere stad Rimini. De stad staat vooral bekend om zijn nachtleven maar niet iedereen weet dat dit ook een enorm interessante stad is die je zeker eens moet bezoeken. Rimini werd in de derde eeuw voor christus door de Romeinen is gesticht als Ariminum en er is nog een amfitheater, brug en triomfboog uit die tijd te zien. Ook liepen er drie belangrijke wegen doorheen die de stad met Rome (de Via Flaminia), Piacenza (de Via Aemilia) en Aquileia (de Via Polilia) verbond en nog steeds belangrijke routes door Italie zijn.

De 12 appartementen liggen allemaal op de begane grond en hebben een eigen terras. De appartementen hebben ook airconditioning voor als het buiten te heet is of ‘s nachts te warm.

Agriturismo bekijken »