De beste Bed & Breakfasts in Rome tot 100 euro per nacht

In Rome raak je nooit uitgekeken. Het is een van de mooiste, meeste romantische en interessantste steden van Europa. Een goed hotel is duur in Rome maar er zijn talloze uitstekende en betaalbare B&B’s in de stad. En het voordeel is dat je op pad gaat met de beste insider tips van locals. Dit zijn enkele van de beste Bed & Breakfasts onder de 100 euro inclusief ontbijt.

1. Da Augusto, Vaticaanstad

Deze B&B heeft 2 kamers met elk een eigen badkamer. Eigenaar Augusto maakt ‘s ochtends zelf een ontbijtje voor je klaar en geeft je de beste insider tips over de beste bezienswaardigheden en restaurants. De B&B ligt op 600 meter van het Sint-Pietersplein. B&B bekijken »

2. B&B Al Vaticano, Vaticaanstad

Bij deze B&B huur je een kamer in huis bij een Romeins gezin. Je hebt een eigen slaapkamer, woonkamer en badkamer. Als je geluk hebt maakt eigenaar Raffaello een lunch of drankje voor je klaar en elke ochtend maakt eigenaresse Angela een vers ontbijt klaar. Deze B&B ligt op maar 50 meter van het Sint-Pieterplein. B&B bekijken »

3. A Roman Tale B&B, Termini

Deze B&B met 3 kamers ligt op loopafstand van het centraal station van Rome en op 200 meter van de Basiliek Santa Maria Maggiore. De 3 kamers hebben een eigen badkamer en er is een gemeenschappelijke woonkamer. B&B bekijken »

4. San Pietro Candia 25, Vaticaanstad

B&B met 3 kamers op 5 minuten lopen van de Sint-Pieter en 250 meter van metrostation Ottaviano. ‘s Ochtends kun je in een nabijgelegen bar gratis een Italiaans ontbijt krijgen en eigenaresse Tina zorgt dat je korting krijgt bij een nabij gelegen bewaakte parkeerplaats. B&B bekijken »

5. Di Fronte alla Cupola

Dit is een grotere B&B met 4 kamers en ‘s ochtends een ontbijtbuffet in de ontbijtkamer. De B&B heeft uitzicht op de koepel van de Sint-Pieter. In overleg halen eigenaren Valentina en Adriano je op van het vliegveld en vertellen je alles wat je wilt weten over de stad. B&B bekijken »

6. Merulana Suite 2, Monti

Bed & Breakfast met 4 slaapkamers op loopafstand van het Colosseum. De eigenaren Leonardo en Pietro zorgen elke ochtend voor een Italiaans ontbijt met de beste espresso of cappuccino. B&B bekijken »

7. Banco 19 B&B, Navona

Deze B&B heeft 2 kamers en heeft een ideale ligging op 500 meter van het Piazza Navona, 600 meter van het Campo dei Fiori en 400 meter van het Castel Sant’Angelo. De B&B ligt in een sfeervol straatje en eigenaar Daniele heeft de kamers met zorg ingericht. B&B bekijken »

8. Labicana42 B&B, Rione Monti

B&B met 2 kamers met elk een eigen badkamer op 10 minuten lopen van het Colosseum en 5 minuten lopen van de metro om ook de rest van de stad gemakkelijk te bereiken. ‘s Ochtends staat er een Italiaans ontbijt klaar voor de gasten. B&B bekijken »

Foto: Pixabay