Kindvriendelijke agriturismo in Italie: onze favorieten

Een agriturismo is ideaal voor een sfeervolle vakantie met kinderen. Een agriturismo is kleinschalig en er is volop ruimte om onbezorgd te spelen. Dit zijn onze favorieten die je kunt boeken via Italia di Charme.

Gardameer (Noord-Italie)

agriturismo gardameerDeze agriturismo heeft twee zwembaden, kinderbad, nieuwe speeltoestellen, volop ruimte om te spelen, een bar en een restaurant. In totaal zijn er 20 appartementen. Je kunt naar het centrum van het klein dorpje Soiano del Lago lopen met enkele restaurants en winkeltjes. De agriturismo ligt op 2 kilometer van het Gardameer. Agriturismo Gardameer »
 
 
 
Toscane (Midden-Italie)

agriturismo toscaneAgriturismo met een zwembad, kinderbad, een speelhuisje en glijbaantje voor kleine kinderen en volop ruimte om te spelen. In totaal zijn er 12 appartementen. Het centrum van het sfeervolle plaatsje Montaione ligt op 1 kilometer afstand en biedt restaurants en winkels. De agriturismo ligt in het binnenland van Toscane in een prachtig heuvellandschap. 10% vroegboekkorting! Agriturismo Toscane »
 
 
 
Toscane (Midden-Italie)

agriturismo toscaneDeze agriturismo heeft een zwembad, kinderbad, speeltuin, tennisbaan er elke woensdag in het hoofdseizoen een apertivo voor alle gasten met drankjes, hapjes en live muziek. In totaal zijn er 7 appartementen. Ook deze agriturismo ligt op 1 kilometer van het centrum van het sfeervolle plaatsje Montaione met restaurants en winkels in een prachtig Toscaans heuvellandschap. Agriturismo Toscane »
 
 
 
Toscaanse kust (Midden-Italie)

agriturismo toscaneDeze agriturismo ligt op maar 7 kilometer van het zandstrand van Marina di Grosseto. De agriturismo heeft een zwembad, kinderbad, grote speeltuin, tennisbaan en bar. Deze agriturismo biedt ook hotelservices zoals dagelijks ontbijt, dagelijkse schoonmaak en room service. De agriturismo ligt op het platteland van de kuststreek Maremma in Toscane. Agriturismo Toscaanse kust »
 
 
Le Marche (Midden-Italie)

agriturismo le marcheBiologische agriturismo met twee zwembaden, een restaurant en volop ruimte om te spelen. In het hoogseizoen zijn er elke week pizza- en BBQ-avonden voor alle gasten. De kinderen bakken samen de pizza’s en eten gezellig samen. In totaal zijn er 8 appartementen. Deze agriturismo ligt op 4 kilometer van het dorpje Penna San Giovanni en op 45 minuten rijden van de stranden aan de Adriatische Zee. Agriturismo Le Marche »
 
 
 
Sicilie (Zuid-Italie)

agriturismo sicilieKleine agriturismo met een zwembad en kinderbad. Ook kun je er fiesten huren. Deze agriturismo biedt prachtig uitzicht op zee en het strand van Patti ligt op maar 8 kilometer afstand. In totaal zijn er 4 appartementen. De agriturismo ligt op een groot landgoed van een biologische boerderij met olijfboomgaarden en citrusboomgaarden. Agriturismo Sicilie »
 
 
 
Foto: Pixabay